تنوع بخشی در «سفره غذایی»

شبکه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ ۲۵ اردیبهشت ماه در برنامه «دارچین» به موضوع « کیفیت و تنوع بخشی به سفره» می پردازد.
به گزارش صبای سلامت، «دارچین» عنوان برنامه ای از گروه سلامت و تغذیه شبکه این رادیویی است که به منظور پایش سفره های غذایی و تنوع بخشی به نوع تغذیه، دوشنبه هر هفته، در گفت و گو با کارشناسان به موضوعات مختلف در حوزه تغذیه می پردازد.
این برنامه رادیویی، ۲۵ اردیبهشت ماه، از ساعت ۱۹:۱۰ به مدت ۵۰ دقیقه با حضور آراسب دباغ مقدم، دکترای بهداشت مواد غذایی و مرتضی عقبایی، دکترای تغذیه و با تاکید بر اینکه برای سالم بودن باید سفره خود را پایش کرده و کیفیت و تنوع ببخشیم، به این پرسش که به چه عناصری در غذا باید توجه کنیم؟، پاسخ می دهد.
یک وجب روغن، برچسب های در یخچال، سلامت و تغذیه، باورهای تغذیه ای، معرفی چاشنی های جایگزین از جمله بخش هایی این برنامه رادیویی است که به موضوعات خانه داری و بهداشت مواد غذایی می پردازد.
گفتنی است، برنامه «دارچین» به تهیه کنندگی ملیحه صادق کاظمی و گویندگی معصومه نوازنی، دوشنبه هر هفته، از موج اف.ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

کد خبر: # 149602242904

دیدگاهتان را بنویسید