امنیت مرز باشماق به‌طور کامل تأمین شده است

رئیس پلیس راه استان کردستان با تأکید بر آمادگی کامل این استان برای میزبانی از زائران اربعین، گفت: امنیت مرز باشماق به‌طور کامل تأمین شده و تمامی تمهیدات لازم برای تردد ایمن، روان و آسان زائران در محورهای مواصلاتی و پایانه مرزی فراهم شده است.

به گزارش صبای سلامت، سرهنگ عبدالملکی، رئیس پلیس راه استان کردستان، در گفت‌وگو با رادیو اربعین اظهار کرد: استان کردستان به‌عنوان یکی از استان‌های مسیر تردد زائران و همچنین استان میزبان، آمادگی کامل برای ارائه خدمات به زائران اربعین از سراسر کشور را دارد.

وی با اشاره به وضعیت مرز باشماق افزود: امنیت این مرز به‌صورت صددرصد تأمین شده و زمان انتظار زائران برای عبور از مرز نسبت به برخی دیگر از مرزهای اربعینی کمتر است؛ از این رو زائران می‌توانند با آرامش خاطر از این مرز برای سفر به عتبات عالیات استفاده کنند.

*پوشش کامل زائران در مسیرهای مواصلاتی کردستان*

رئیس پلیس راه استان کردستان با بیان اینکه زائران استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان از مسیر کردستان تردد می‌کنند، گفت: علاوه بر زائرانی که از مرز باشماق عبور می‌کنند، استان کردستان مسیر عبور بخشی از زائران سایر مرزها نیز هست و تمامی خدمات و تمهیدات لازم برای تردد ایمن آنان پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: مأموران پلیس راه به‌صورت شبانه‌روزی در تمامی محورهای مواصلاتی استان حضور دارند و تا پایان ایام اربعین آماده خدمت‌رسانی به زائران خواهند بود.

*بهسازی مسیرها و هماهنگی با طرف عراقی*

عبدالملکی با اشاره به بهسازی راه‌های منتهی به مرز باشماق گفت: در سال‌های اخیر مسیرهای ارتباطی بازسازی و اصلاح شده و زمان سفر کاهش یافته است؛ بنابراین زائران می‌توانند با سهولت بیشتری از این مرز استفاده کنند.

وی همچنین درباره هماهنگی‌های انجام‌شده با طرف عراقی اظهار کرد: رایزنی‌های لازم با مسئولان اقلیم کردستان عراق انجام شده و تاکنون هیچ گزارش خاصی درباره مشکل در مسیر باشماق، سلیمانیه و ادامه مسیر زائران به نجف دریافت نشده است.

*ظرفیت سه هزار خودرویی پارکینگ مرز باشماق
*
رئیس پلیس راه استان کردستان در پایان با اشاره به امکانات پارکینگ مرز باشماق گفت: پارکینگ اصلی مجاور پایانه مرزی ظرفیت پذیرش حدود سه هزار دستگاه خودرو را دارد و پارکینگ‌های دیگری نیز در داخل شهرستان پیش‌بینی شده است. همچنین سرویس‌های حمل‌ونقل برای جابه‌جایی زائران بین پارکینگ‌ها و پایانه مرزی در نظر گرفته شده و زائران از این بابت هیچ‌گونه نگرانی نخواهند داشت.

انتهای پیام

کد خبر: # 14072622449

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *