تکنولوژی سلامت

مدیر اجرایی شرکت فناوری دارویی درسا به ساز؛

محصولات درسا به ساز به مرحله تجاری سازی رسید

مهندس مجتبی وطن آرا در حاشیه برگزاری “رویداد باور” که به همت پارک علم و فناوری البرز برگزار شد گفت: شرکت “فناوری دارویی درسا به ساز” در حوزه ساخت تجهیزات فرایندی که مرتبط با واحدهای تحقیق و توسعه در حوزه‌های زیست فناوری شیمیایی و غذایی است فعالیت می‌کند. به گزارش …

ادامه نوشته

رئیس انجمن فیزیک پزشکی ایران؛

هوش مصنوعی باعث تحول در نظام سلامت می‌شود

رئیس انجمن فیزیک پزشکی ایران و استاد دانشگاه علوم پزشکی، بر اهمیت استفاده از رشته فیزیک پزشکی در کاهش هزینه‌های سلامت تاکید کرد و گفت: هوش مصنوعی نیز باعث تحول در نظام سلامت می‌شود. به گزارش صبای سلامت، از انجمن فیزیک پزشکی ایران، محسن بخشندهدر افتتاحیه سیزدهمین کنگره فیزیک پزشکی ایران با …

ادامه نوشته

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛

اثری بدیع و نوآور از “لاله مولائی” برگزار شد

  همایش و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» ؛ به طور همزمان به صورت حضوری و وبیناری، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا برگزار شد. به گزارش صبای سلامت به نقل از روابط …

ادامه نوشته

توسط یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای اولین؛

ساخت دستگاه تست قندخون با تکنولوژی اسکن تحلیلی

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای اولین بار در کشور موفق به تولید دستگاه تست قندخون دارای تکنولوژی اسکن تحلیلی شده‌است که پزشک با دیدن گزارش‌های تحلیلی می‌تواند به یک روند درمانی صحیح می رسد. به گزارش صبای سلامت، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، فریر آسا طب …

ادامه نوشته

حسگر پوشیدنی با امکان نظارت مداوم بر سلامتی

پژوهشگران نوعی حسگر پوشیدنی ساختند که با انرژی خورشیدی کار می‌کند و امکان نظارت مداوم بر سلامتی به صورت غیرتهاجمی را فراهم می‌سازد. به گزارش صبای سلامت، از وبگاه سای‌تِک‌دِیلی، این حسگر که از سلول‌های خورشیدی پروسکایت انرژی می‌گیرد، قادر است بر نشانگرهای زیستی متعددی نظارت کند و ابزاری غیر تهاجمی برای …

ادامه نوشته

کاهش عفونت‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک در شکستگی استخوان با فناوری نانو

عفونت مقاوم به آنتی‌بیوتیک در شکستگی‌های استخوانی مشکلی است که منجر به مرگ یا نقص عضو می‌شود. به تازگی با ترکیب نانولوله‌کربنی و نانوذرات نقره، راهکاری برای مقابله با این مشکل ارائه شده است. به گزارش صبای سلامت، محققان دانشگاه ویرجینیا غربی در تلاش‌اند تا با استفاده از فناوری نانو …

ادامه نوشته

توسط یک شرکت دانش‌بنیان در کره جنوبی طراحی شد؛

حسگر زیستی خطر پیشرفت بیماری سرطان را کاهش می‌دهد

یک شرکت دانش‌بنیان در کره جنوبی نوعی حسگرهای زیستی از بافت بر مبنای هوش مصنوعی به نام اسکوپ (SCOPE) را طراحی کرده است که خطر پیشرفت بیماری در بیماران معاینه‌شده با آن را ۳۵ درصد کاهش می‌دهد. به گزارش صبای سلامت، از پایگاه اطلاع‌رسانی مدیکال دیوایس، این شرکت نتایج اولیه …

ادامه نوشته

نابودی سرطان پیشرفته با فناوری ایمپلنتی

  محققان چند درمان سرطان را در یک ایمپلنت جدید ترکیب کرده اند تا تاثیرگذاری آن را بیشتر کنند. به گزارش صبای سلامت، به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، افراد مبتلا به سرطان پیشرفته بیشتر اوقات چند دوره درمانی مختلف را پشت سر می گذارند که همین امر عوارض جانبی ناخواسته …

ادامه نوشته

دبیر ستاد زیست فناوری سلامت و فناوری پزشکی معاونت علمی ریاست جمهوری؛

روش نوین درمان سرطان در آینده مبتنی بر ژن است

دبیر ستاد زیست فناوری سلامت و فناوری پزشکی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: روش نوین درمان سرطان در آینده مبتنی بر ژن است و حرکت به سمت توسعه دانش ژنومیکس برای همه کشورها ناگزیر خواهد بود. به گزارش صبای سلامت، پرفسور مصطفی قانعی، در افتتاحیه دومین کنگره بین المللی کنسرژنومیکس …

ادامه نوشته

با فناوری نانو ممکن شد؛تولید برق مداوم از آب شور دریا

تولید برق مداوم از آب شور دریا

محققان دستگاهی ساختند که در آن از نانولوله‌کربنی و گرافن برای تولید برق از آب شور دریا استفاده شده است. این دستگاه کارایی بالاتری نسبت به فناوری‌های مشابه دارد. به گزارش صبای سلامت، دانشمندان مؤسسه ماشین‌آلات و مواد کره جنوبی نشان دادند که می‌توان از آب دریا برای تولید انرژی …

ادامه نوشته