معاون غذا و داروی زابل ؛

جشنواره غذای دریایی مروج الگوی صحیح تغذیه

جشنواره غذای دریایی با همکاری معاونت غذا و داروی زابل و اداره کل شیلات سیستان در خانه معلم شهرستان زابل برگزار گردید.

به گزارش صبای سلامت ، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل، در این جشنواره انواع غذاهای دریایی طبخ شده توسط متقاضیان شرکت کننده در جشنواره به معرض نمایش قرار گرفت. دکتر میری معاون غذا و داروی زابل هدف از برپایی این جشنواره را تشویق مردم به استفاده بیشتر از غذاهای دریایی به عنوان بخش ثابتی از سبد تغذیه ای خانوار عنوان کرد. در پایان هیئت داوری جشنواره غذاهای برتر را انتخاب و از شرکت کنندگان برتر تقدیر و قدردانی شد.

کد خبر: # 149611044671

دیدگاهتان را بنویسید