مدیر کل نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

الزام تسلط مسئولین فنی بر قوانین جاری مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی

مدیر کل نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در همایش تخصصی حلال، الزامات و رویکردهای  قزوین گفت: بدلیل اهمیت فعالیت مسئولین فنی در کنترل سلامت محصولات غذایی، الزام وجود دارد که بر قوانین جاری  مواد خوراکی و آشامیدنی تسلط داشته باشند.

به گزارش صبای سلامت ، به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو ،  دکتر بهروز جنت، مدیر کل نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در همایش تخصصی حلال، الزامات و رویکردها در قزوین ضمن تشکر از میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه قزوین عنوان نمود که اهمیت فعالیت مسئولین فنی در واحدهای تولیدی به ویژه در کنترل سلامت محصولات غذایی بسیار مهم بوده و به همین علت می بایست بر قوانین مربوط به مواد خوراکی و آشامیدنی تسلط داشته باشند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به قوانین مواد خوراکی و آشامیدنی و بر اساس ضوابط برچسب گذاری سازمان غذا و دارو تولیدکندگان موظف به رعایت قوانین در این زمینه بوده و مسئولین فنی با نظارت دقیق بر مطالب درج شده بر روی برچسب محصولات از گمراهی مصرف کنندگان جلوگیری نمایند، چرا که برچسب محصولات رابط بین تولیدکننده و مصرف کننده نهایی است.

مدیر کل نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی در همایش تخصصی حلال در قزوین در پایان خطاب به مسئولین فنی واحدهای تولیدی به خصوص توایدکننده های لبنی و گوشتی بیان کرد که مسئولین فنی می بایست بر مواد اولیه و سلامت محصولات از نظر حلالیت نظارت کافی داشته باشند و صدور گواهی حلال منوط به ارائه مدارک و سلامت مواد مصرفی می باشد.

کد خبر: # 149603033029

دیدگاهتان را بنویسید