پایگاه خبری صبای سلامت به عنوان مشاور رسانه ای اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی ، بدون مواد افزودنی انتخاب شد .
این همایش و نمایشگاه تخصصی با مشارکت و استقبال بیش از ۳۰ نهاد دولتی، بخش خصوصی داخلی و خارجی بهمدت دو روز از ۱۲ اسفند در محل مرکز همایشهای بینالمللی رازی برگزار میشود.
در این همایش، مجموعههای معظم حوزه صنایع غذایی کشور بهویژه شرکتهای فعال در حوزه خدمات و تجهیزات، تأمینکنندگان مواد اولیه، فعالان حوزه بستهبندی داخلی و خارجی که دارای ویژگی معرفی محصولات با قابلیت ماندگاری بالا میباشد به معرفی توانمندیها، محصولات و خدمات مرتبط به موضوع در قالب نمایشگاه تخصصی اقدام خواهند کرد.
سخنرانی مدیران ارشد، صاحبنظران دولتی و خصوصی بهمنظور بررسی اهمیت توجه به این حوزه در راستای ارتقاء فناوریهای تولید و افزایش کیفیت صنایع غذایی از اهداف دیگر برگزاری این همایش عنوان شده است.
گفتنی است در همایش یادشده مجلس شورای اسلامی، سازمان پدافند غیرعامل ، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، سازمان مدیریت بحران کشور، سازمان دامپزشکی، سازمان اتکا ، سازمان علوم پزشکی ارتش ، دانشگاه امیرکبیر، دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، جمعیت هلال احمر و سایر صاحبان صنایع مرتبط حضوری فعال دارند.