معرفی محصولات غذایی در «از مزرعه تا سفره»  

شبکه رادیویی سلامت ، برنامه «مزرعه تا سفره» را روزهای چهارشنبه هر هفته راس ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه پخش می‌شود.

به گزارش صبای سلامت، برنامه «از مزرعه تا سفره» با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه به بررسی محصولات کشاورزی، باغی، زراعی می پردازد. پرداختن به موضوع بسته بندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار بخش دیگر برنامه را تشکیل می دهد.

این برنامه رادیویی، چهارشنبه 8 آذر ماه، با حضور دکتر «مهدیه پور بقایی»، کارشناس گروه باغبانی و متخصص گیاهان دارویی به فرآیند تولید «انواع سبزی و صیفی» از مزرعه تا سفره اختصاص دارد.

در این برنامه رادیویی، شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف کنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه برنامه سازان است.

آشنایی مصرف کننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی کارشناسان مختلف مورد توجه قرار می گیرد.

این برنامه هر هفته به معرفی یکی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره می پردازد. بر همین اساس مخاطبان شنونده، صحبت های کارشناس کشاورزی را درباره سلامت کاشت، داشت و برداشت محصولات متنوع کشاورزش هستند.

گفتنی است، برنامه «از مزرعه تا سفره»  رادیو سلامت، به تهیه کنندگی «فاطمه بی تقصیر»، چهارشنبه ها ساعت  13:15 و بازپخش آن ساعت 23:15 به مدت 30 دقیقه، از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز روانه آنتن می شود.

خبرنگار: رقیه بقایی

پایان پیام/

کد خبر: # 1402090818740