آشنایی با ارزش غذایی ادویه کاری در رادیو سلامت

برای آشنایی با ارزش غذایی، کاربرد و خواص ادویه کاری یکشنبه – 26 فروردین، با برنامه «غذا سلامت زندگی»، رادیو سلامت همراه باشید.
به گزارش پایگاه خبری صبای سلامت، به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، ادویه کاری موجب افزایش سوخت‌وساز بدن، کاهش درد و التهابات عضلانی و پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها می‌شود. در ایران از این ادویه برای بهبود طعم و رنگ غذا و از بین بردن بوی زهم گوشت و مرغ استفاده می‌شود.
یکشنبه – 26 فروردین، با برنامه «غذا سلامت زندگی» رادیو سلامت همراه باشید تا با حضور «کبر شمس»، دکترای صنایع غذایی ارزش غذایی، کاربرد و خواص ادویه کاری آشنا شوید.
در این برنامه کارشناس محور فواید ویتامین‌ها، طریقه نگهداری مواد غذایی و … هم آموزش داده می‌شود. بخشی از برنامه «غذا سلامت زندگی» به گزارش‌های مردمی اختصاص دارد و کارشناسان به سئوالات مردم پاسخ می‌دهد.
برنامه «غذا سلامت زندگی» به تهیه‌کنندگی «سولماز عطایی» و گویندگی «رویا کاظمی» کاری از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت است که روزهای شنبه تا سه شنبه از ساعت 13 و 15 دقیقه به مدت ۳۰ دقیقه پخش می‌شود.

پایان پیام/

کد خبر: # 1403012519395