در جشنواره ملی رسانهای «جاده امن»، که با هدف فرهنگسازی برای کاهش حوادث جادهای برگزار شد، از «رقیه بقائی»، خبرنگار و کارشناس روابط عمومی رادیو سلامت، به عنوان یکی از برگزیدگان بخش خبرگزاریها و نشریات تقدیر می شود.
به گزارش صبای سلامت، دبیرخانه جشنواره ملی رسانهای «جاده امن» در مجموع میزبان ۸۱۵ اثر از هنرمندان و خبرنگاران سراسر کشور بود که از این تعداد، ۶۲۰ اثر به بخش اصلی و ۱۹۵ اثر به بخش جانبی (حضور تا ظهور) تعلق داشت. عباس رسول آبادی، دبیر جشنواره، با اشاره به مشارکت هنرمندان ۱۷ استان در این رویداد رسانهای،گفت: سیاستهای کلی جشنواره بر فرهنگسازی با هدف کاهش حوادث جادهای و توجه به جهاد تبیین و ارائه عملکرد حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای متمرکز است. وی از همکاری بسیار خوب عادل مصدقی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان گلستان و همکارانش به ویژه واحد روابط عمومی این اداره کل قدردانی کرد.
بر اساس اعلام دبیرخانه، اسامی ۲۴ برگزیده جشنواره که نمایندگان ۱۱ استان هستند، به ترتیب حروف الفبا منتشر شده و در مراسم اختتامیه که طی آن از یک رسانه همراه و خبرنگاران فعال نیز تقدیر خواهد شد، با دریافت تندیس، لوح تقدیر و هدیه نقدی تجلیل میشوند.
اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:
«صدا»
مهدی آمن(رادیو زیارت)
احترام امیدیان (رادیو سمنان)
سیف الله صادقی(رادیو گلستان)
فرخنده تبرسخن(رادیوآذربایجان شرقی)
شایسته مردانی(رادیو کردستان)
بهرام نوری(رادیو گیلان)
«ویدئو، موشن گرافی»
اسماعیل البرزی(واحد خبر گلستان)
عباس بهرامی(سیمای گلستان)
رضا تروان(سیمای زنجان)
علیرضا شاهینی(آزاد، گلستان)
ریحانه قاسمی(آزاد، اصفهان)
رضا قاسمی نسب(واحد خبر، گلستان)
«عکس و طراحی»
آرزو بسیا،(گلستان، انسجام ملی)
جواد پردخته، گیلان،(معلم)
زهرا صفری(رادیونما گلستان)
مصیب کوهی(سیمای گلستان)
یاسر محمدخانی(آزاد، مرکزی)
عبدالرضا نظری،(خبرگزاری تقریب، گلستان)
«خبرگزاری، نشریات»
رقیه بقائی (رادیو سلامت)
وحید تفریحی(روزنامه خراسان)
فاطمه رایجی،(ایرنا، گلستان)
محبوبه قربانی(نشریه گلستان نو)
مجتبی کاوه،(تین نیوز، تهران)
یاشار نیازی(ترکمن نیوز، گلستان)
مراسم اختتامیه این جشنواره طی هفته حمل و نقل و با حضور مسئولان استانی و گروهی از هنرمندان و اصحاب رسانه در گلستان برگزار خواهد شد.
صبای سلامت پایگاه خبری