صفحه نخست / آخرین اخبار / الزام استفاده تخم مرغ پاستوریزه در تولید مواد غذایی

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو :

الزام استفاده تخم مرغ پاستوریزه در تولید مواد غذایی

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: کارخانجات تولید مواد غذایی ملزم به استفاده از تخم مرغ مایع پاستوریزه هستند.

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو در خصوص استفاده از تخم مرغ در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و نظر به مخاطرات میکروبی و فیزیکی استفاده از تخم مرغ معمولی  گفت: به منظور ارتقاء سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسی های کارشناسی بعمل آمده همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآورده های غذایی که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده می گردد و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی می باشد، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت می باشند.

مهندس سمیره صباح  همچنین خاطر نشان کرد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس