تصاویر

آشپزی با کینوا

پخت و پز و آشپزی با کینوا صرف نظر از جنبه‌های علمی و فوائد غذایی آن، لذت‌بخش نیز هست و طعم آن برای شما یا اطرافیان‌تان تجربه‌ای جدید خواهد بود. پخت کینوا مثل پخت برنج است؛ یعنی ابتدا دانه‌های کینوا را با آب سرد می شوییم، سپس در ظرفی ریخته …

ادامه نوشته

مسئول فنی ضامن سلامت صنعت غذا

صبای سلامت – انسان ها همیشه از خطراتی که قریب الوقوع هستند هراس بیشتری دارند نسبت به خطراتی که در آینده آنها را تهدید می کند . بطور مثال وقتی بیماری در بیمارستان بستری می شود اندیشه ی اینکه در آنجا کادر پزشکی و پرستاری مجرب با دانش کافی و انگیزه …

ادامه نوشته

تکنولوژی شفاف تر سلفون در آینده

صبای سلامت – همانطور که می دانید، تکنولوژی کنونی در صفحه نمایش شیشه بر روی شیشه می باشد، اکنون با توجه به تجزیه و تحلیل های تازه، تحلیلگران ذکر کرده اند که در صورت مهاجرت از تکنولوژی کنونی به تکنولوژی جدید in-cell در صفحه نمایش، آیفون نسل بعد می تواند …

ادامه نوشته

مدیر کل آمار و فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو:

روش های استعلام فرآورده های سلامت

مدیر کل آمار و فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو در مورد کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور( دارو، مکمل های غذایی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، فرآورده های غذایی و آرایشی و بهداشتی ) و نحوه استعلام این فرآورده ها توضیحاتی را ارائه نمود.    به گزارش صبای سلامت ، …

ادامه نوشته

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران :

رسانه‌های «آشنا به مفهوم فداکاری» اثرگذار هستند

 به گزارش صبای سلامت ، به نقل از دفاع پرس ، «غلامرضا یاوندعباسی» مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با تاکید بر این که جایگاه رسانه در کنار نظام آموزشی کشور می‌تواند در ترویج فرهنگ ایثارگری بسیار مفید باشد، اظهار داشت: در کنار رسانه‌ها و نظام آموزشی، کانون خانواده در امر …

ادامه نوشته

اوج خلاقیت بنز با طراحی خودروی سبز

 صبای سلامت _ مرسدس بنز بمب خود را در نمایشگاه خودروی لس‌آنجلس منفجر کرد! این شرکت آلمانی در نمایشگاه امسال خودروی لس‌آنجلس از مدل مفهومی خود با نام BIOME رونمایی کرد که دارای ظاهری بسیار چشمگیر است. این خودرو در کارلسبد، استدیوی طراحی پیشرفته مرسدس بنز در کالیفرنیا طراحی شده …

ادامه نوشته

۸ و ۹دی ماه جاری در چابهار برگزار می شود:

سیزدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد خوراکی آرایشی بهداشتی

سیزدهمین گردهمابی مدیران ارزیابی و نظارت برمواد خوراکی،آرایشی و بهداشتی ۸ و ۹دی ماه جاری برگزار می شود. مهندس سعید رضا رضایی مشاور برنامه های ارتقای ایمنی و سلامت اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی ارایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفت و گو با خبرنگار ایفدانا، …

ادامه نوشته

به کوشش حمید رضا مهدی پور

اهمیت ایزو ۲۲۰۰۰ در صادرات محصولات غذایی

محصولات کشاورزی و دامپروری در ایران با ظرفیت های بالایی تولید می شود با این حال بیشتر محصولات غذایی تولید شده در کشور به صورت "بهر مشکوک" به اروپا صادر می شود .  به این معنا که صادرات فرآورده های غذایی از ایران به کشورهای اروپایی مستلزم انجام دوباره آزمایش …

ادامه نوشته

اولین همایش “روش های افزایش ماندگاری غذا بدون مواد افزودنی” برگزار شد

به گزارش صبای سلامت ، مسئولان حوزه سلامت با توجه به اهمیت موضوع ماندگاری صحیح غذا و با هدف حمایت از اولین همایش “روش های افزایش ماندگاری غذا بدون مواد افزودنی” در همایش حضور یافته و به خبرنگاران پاسخ دادند .  

ادامه نوشته