مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آبهای بستهبندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگیهای میکروبی و انگلی بیماریزا، وجود محدودههای مجاز املاح و فلزات سنگین و آفتکشها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.
به گزارش صبای سلامت، مهدی انصاری گفت: توصیه به مصرف آب چاه به جای آب های بستهبندی شده غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است؛ همچنین اظهارنظر درمورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه میشود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است.
وی ادامه داد: در تولید و عرضه آبهای بستهبندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از آزمایشات متعدد اخذ میشود؛ اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بستهبندی شده نیست. ظروف بستهبندی «پت» در ایران و دنیا، مختص آبهای آشامیدنی نیست بلکه در نوشابهها، روغنهای خوراکی، برخی لبنیات و شیشههای شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده میشود.
گفتنی است اخیراً مدیر یک آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی در یک برنامه تلویزیونی نسبت به مصرف آب های آشامیدنی هشدار داده و گفته بود: اگر مردم آب چاه بخورند نهایتاً سنگ کلیه میگیرند اما خیلی بهتر است!!
پایان پیام/