مشاور ارتقاء سلامت اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروگفت: با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده برچسب گذاری تمامی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تولیدی و وارداتی توسط مسئولین فنی شرکت ها پایش و پالایش خواهند شد.
وی گفت: بر همین اساس برچسب گذاری تمامی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تولیدی و وارداتی توسط مسئولین فنی شرکت ها پایش و پالایش خواهند شد.
مهندس رضایی ادامه داد: مسئولیت صحت و دقت اطلاعات و همچنین پذیرش عواقب حقوقی هرگونه عدم انطباق اطلاعات ارائه شده با محصول و ضوابط جاری سازمان غذا و دارو بر عهده مدیر عامل و مسئول فنی می باشد.