دبیر کشوری برچسب گذاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

ضابطه برچسب گذاری فرآورده های آرایشی و بهداشتی بزودی ابلاغ می شود

کمیته کشوری برچسب گذاری مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی آخرین جلسه خود در سالجاری را با مروری بر ضابطه برچسب گذاری با حضور اعضاء کمیته، کانون انجمن صنایع غذایی کشور، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و معاونت های دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و ایران تشکیل داد.

به گزارش صبای سلامت ، به نقل از ایفدانا ، مهندس سعید رضا رضایی، دبیر کشوری برچسب گذاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ،  گفت: کمیته کشوری برچسب گذاری مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی آخرین جلسه خود در سالجاری را با مروری بر ضابطه برچسب گذاری با حضور اعضاء کمیته، کانون انجمن صنایع غذایی کشور، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و معاونت های دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و ایران تشکیل داد.

وی افزود: در این کمیته در خصوص وضعیت نشانگرهای رنگی تغذیه ای روغن های خاص و خالص مانند روغن زیتون و روغن کنجد و در مورد برنامه های عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بحث و تبادل نظر گردید.

مهندس رضایی اظهار داشت: آخرین نسخه بازنگری شده ضابطه برچسب گذاری که بخش الزامات برچسب گذاری فرآورده های آرایشی و بهداشتی اضافه شده است بزودی ابلاغ خواهد شد.

مهندس رضایی دبیر این کمیته بوده است.

کد خبر: # 149512081942

دیدگاهتان را بنویسید