مدیرعامل سازمان انتقال خون:

ایران در تولید کیسه خون خودکفا شد

 

به گزارش صبای سلامت ، مدیر عامل سازمان انتقال خون گفت: یکی از دستاوردهای سازمان انتقال خون در سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل، این است که برای نخستین بار و بعد از ۴۶ سال، ۱۰۰ درصد کیسه های خون (خونگیری) از تولیدات داخلی خریداری شد.

علی اکبر پور فتح الله افزود: سازمان انتقال خون یکی از سازمان ها و نهاد هایی است که پیش از فرمایشات مقام معظم رهبری نیز شعار اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کرده بود و با این موضوع برخورد شعار گونه نداشت.
وی تاکید کرد: در مبحث اقتصاد خون، تولید کیسه های خون و دیگر محصولات،خود کفایی و خود اتکایی و روی پای خود ایستادان برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است.
مدیر عامل سازمان انتقال خون گفت: یکی از دستاوردهای دیگر این است که به جزء وارد عمل شدن برای تولید کیسه خون توسط چند شرکت خصوصی، شرکت فرانسوی «ماکو فارما»در تولید کیسه های خون در منطقه پیام کرج، سرمایه گذاری کرده که ظرفیت تولید این سرمایه گذاری، ۶ میلیون کیسه خون است.
وی خاطر نشان کرد: در ۵ سال گذشته از این شرکت ۱۷ میلیون کیسه خون را تهیه کرده بودیم. 
پور فتح الله تاکید کرد: طرف فرانسوی ۲و نیم میلیون دلار و بخش خصوصی ایران هم ۲و نیم میلیون دلار تضامین لازم را گذاشته اند و هدف از این میزان سرمایه گذاری ها دستیابی به بازار منطقه ای است. 
مدیر عامل سازمان انتقال خون گفت : با هدف ارتقاء و بهره برداری از ظرفیت های داخلی ۷ میلیارد تومان تجهیزات مورد نیاز سازمان انتقال خون ایران از شرکت های دانش بنیان داخلی خریداری شد . 
وی افزود: این تجهیزات از ۲شرکت تخصصی دانش بنیان که در زمینه تجهیزات انتقال خون فعالیت می کنند خریداری می شود. 
وی خاطر نشان کرد: این تجهیزات شامل تجهیزات زنجیره سرد انتقال خون و چرخه تولید پلاکت و فریزرهای منهای ۴۰ درجه سانتی گراد با ظرفیت بالا است. 
پور فتح الله گفت: این تجهیزات فریزرهای منهای ۴۰ درجه با ظرفیت بالا که جایگزین مناسبی برای سردخانه های نگهداری پلاسما و برنامه سازمان انتقال خون در تامین پلاسمای مورد نیاز جهت تولید داروهای مشتق از پلاسماست که برای اولین بار با همکاری معاونت های فنی و کنترل کیفی سازمان انتقال خون توسط بخش خصوصی ساخته شده است. 
پور فتح الله افزود: سازمان انتقال خون سال گذشته ۱۶۰ هزار لیتر پلاسما تامین کرد و امسال با پیش بینی تولید و ۲۰۰هزار لیتر و با تبدیل آنها به فرآورده های مشتق از پلاسما، ۱۷میلیون دلار صرفه جویی ارزی شده است . 
وی ادامه داد :در ۶ ماهه امسال ۱۰۰هزار لیتر پلاسما تولید شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال به ۲۰۰هزار لیتر برسد.
 

کد خبر: # 149512071913

دیدگاهتان را بنویسید