معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ های تولید و انقضا در تهیه فراورده های غذایی، همانند سایر محصولات غذایی به هیچ وجه مورد تائید نمی باشد.
به گزارش صبای سلامت ، معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ های تولید و انقضا در تهیه فراورده های غذایی، همانند سایر محصولات غذایی به هیچ وجه مورد تائید نمی باشد و الزام وجود دارد که این اطلاعات بصورت مشخص بر روی گونیهای آرد درج شود.
مهندس سمیره صباح افزود: به دلیل چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی ۳ ماه قابلیت مصرف ندارد لذا برای افزایش زمان نگهداری باید آنرا در محل خشک و در ظرف در بسته و البته دمای خنک نگاه داشت با فراهم ساختن شرایط مذکور آرد را می توان تا شش ماه نیز قابل مصرف نمود.
وی تصریح کرد: ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتا به تنهایی از عهده صنف بر نمی آید به همین دلیل و در حال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به نحو شایسته صورت پذیرد.