یک دستور غذایی عالی برای میگو خورها

ﻣﯿﮕﻮ: ۲۰۰ ﮔﺮﻡ  
ﻣﺎﺳﺖ ﭼﮑﯿﺪﻩ   ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ   ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ   ﺳﯿﺮ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ   ﺟﻌﻔﺮﯼ  ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ     ﻓﻠﻔﻞ ﺗﻨﺪ   ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ     ﺷﻮﯾﺪ   ﻫﻮﯾﺞ ، ﺧﯿﺎﺭ  ﻭ ﮐﺮﻓﺲ ﺧﻼ‌ﻝ ﺷﺪﻩ


ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ: ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ. ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯽ‌ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﯽ‌ ﺁﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﻮﺩ . ﺳﭙﺲ ﺟﻌﻔﺮﯼ ، ﺷﻮﯾﺪ، ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ  ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﻥ ﻣﯿﮑﺲ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ.  ﺳﭙﺲ ﻧﻮﺑﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻥ ﻣﯿﮕﻮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺳﺖ.  

ﻣﯿﮕﻮ ﺭﺍ ۲ ﺗﺎ ۳ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪﻩ  ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻧﮑﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺑﮑﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻣﯽ‌ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ. ﭼﯿﺰ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺩﻫﺎﻥ ﻧﯿﻔﺘﺎﺩﻩ ٫ ﺷﮑﻞ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺶ ﻏﺬﺍ  ﺑﺎ ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﮐﺮﻓﺲ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺻﯿﻔﯽ ﺗﺮﺩﯼ، ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺫﺍﺋﻘﻪ‌ﺗﺎﻥ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ، ﻣﺜﻼ‌ ﺧﯿﺎﺭ  ﯾﺎ ﮐﺪﻭ .


ﻓﻮﺕ ﺁﺷﭙﺰﯼ :  ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ۲ ﺗﺎ ۳ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻧﺠﻮﺷﺪ ﭼﻮﻥ ﻫﺮﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﮐﻮﭼﮏ‌ﺗﺮ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.

کد خبر: # 149511261675

دیدگاهتان را بنویسید