ﻣﯿﮕﻮ: ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﻣﺎﺳﺖ ﭼﮑﯿﺪﻩ ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﺳﯿﺮ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻓﻠﻔﻞ ﺗﻨﺪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ ﺷﻮﯾﺪ ﻫﻮﯾﺞ ، ﺧﯿﺎﺭ ﻭ ﮐﺮﻓﺲ ﺧﻼﻝ ﺷﺪﻩ
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ: ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺁﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﻮﺩ . ﺳﭙﺲ ﺟﻌﻔﺮﯼ ، ﺷﻮﯾﺪ، ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﻥ ﻣﯿﮑﺲ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﺳﭙﺲ ﻧﻮﺑﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻥ ﻣﯿﮕﻮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺳﺖ.
ﻣﯿﮕﻮ ﺭﺍ ۲ ﺗﺎ ۳ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻧﮑﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺑﮑﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ. ﭼﯿﺰ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺩﻫﺎﻥ ﻧﯿﻔﺘﺎﺩﻩ ٫ ﺷﮑﻞ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺶ ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﮐﺮﻓﺲ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺻﯿﻔﯽ ﺗﺮﺩﯼ، ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺫﺍﺋﻘﻪﺗﺎﻥ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ، ﻣﺜﻼ ﺧﯿﺎﺭ ﯾﺎ ﮐﺪﻭ .
ﻓﻮﺕ ﺁﺷﭙﺰﯼ : ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ۲ ﺗﺎ ۳ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻧﺠﻮﺷﺪ ﭼﻮﻥ ﻫﺮﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﮐﻮﭼﮏﺗﺮ ﻣﯽﺷﻮﺩ.