صفحه نخست / مجله خبری / کاهش ریسک مرگ و میر با مصرف پتاسیم

کاهش ریسک مرگ و میر با مصرف پتاسیم

نتایج مطالعات مختلف نشان می دهد پتاسیم به عنوان یکی از هفت مواد معدنی ضروری بدن انسان موجب کاهش ریسک مرگ و میر تا ۲۰ درصد می شود.

به گزارش صبای سلامت ، پتاسیم به عنوان سومین ماده معدنی است که به وفور در بدن یافت می‌شود و به تنظیم مایعات بدن، انقباض ماهیچه‌ها، و ارسال پیام‌های عصبی کمک می‌کند.

همچنین این ماده معدنی به افزایش متابولیسم، قدرت ماهیچه‌ها، تعادل آب، عملکردهای الکترولیتی، و سیستم عصبی کمک می‌کند.

غذاهای فرآوری شده دارای میزان پایین پتاسیم و میزان بالا سدیم هستند. اگر رژیم غذایی فاقد پتاسیم کافی باشد، فرد دچار مشکلاتی نظیر خستگی، فشارخون بالا، تورم غدد، و ضعف ماهیچه‌ها می‌شود.

در ادامه به برخی خوراکی‌های سرشار از پتاسیم اشاره می‌شود.

آووکادو

آووکادو سرشار از چربی بوده و منبع خوب پتاسیم و فولات تلقی می‌شود. آووکادو برای افراد مبتلا به فشارخون بالا بسیار مفید است.

سیب زمینی شیرین

علاوه بر آنکه منبع خوب پتاسیم است، سرشار از کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر نیز است.

اسفناج

یکی از مغذی‌ترین سبزیجات بوده و اسفناج سرشار از پتاسیم، ویتامین A و منیزیم است.

هندوانه

این میوه آبدار دارای میزان چربی و کالری کمی بوده و سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌های نظیر پتاسیم است. هر ۱۰۰ گرم هندوانه حاوی ۱۱۲ میلیگرم پتاسیم است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس