صفحه نخست / آخرین اخبار / نبایدهای استفاده از قندهای ساده در وعده سحر و افطار

در ماه ضیافت الهی بشنوید:

نبایدهای استفاده از قندهای ساده در وعده سحر و افطار

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبکه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ هشتم خرداد ماه، به موضوع «تغذیه در رمضان» خواهد پرداخت.

به گزارش صبای سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» که کاری از گروه تغذیه و سلامت این شبکه رادیویی است، با حضور  فریبا کوهدانی، دکترای تغذیه به بیان «نبایدهای استفاده از قندهای ساده در وعده سحر و افطار» می پردازد.

این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.

روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، کودکان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی که؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.

گفتنی است، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۳:۳۰ به مدت ۳۰ دقیقه از موج اف.ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس