شیرینی های خشک روی خط رادیو سلامت

برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبکه رادیویی سلامت، سه شنبه ـ ۲۴ اسفند ماه، به موضوع «صنایع غذایی شیرینی های خشک از تولید تا نگهداری و ماندگاری» خواهد پرداخت.

به گزارش صبای سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» که کاری از گروه تغذیه و سلامت این شبکه رادیویی است، با حضور یوسف رمضان، دکترای صنایع غذایی به موضوع «صنایع غذایی: شیرینی های خشک از تولید تا نگهداری و ماندگاری » می پردازد.
این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.
روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، کودکان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی که؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
گفتنی است، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۳:۳۰ به مدت ۳۰ دقیقه از موج اف.ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

کد خبر: # 149512232177

دیدگاهتان را بنویسید