روزه داران، مصرف چای در وعده سحر را کاهش دهند

یک متخصص تغذیه گفت: احساس تشنگی در ماه مبارک رمضان، موجب تشدید سردرد در فاصله سحر تا افطار می شود.
به گزارش صبای سلامت، دکتر منصور رضایی متخصص تغذیه، با بیان این مطلب افزود: استفاده از چای در وعده های افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است.
رضایی با اشاره به این که چای ماده مناسبی برای فعالیت های ذهنی به شمار می آید، ادامه داد: توجه داشته باشیم که چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می شوند؛ بنابراین به روزه داران توصیه می شود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کم رنگ باشد.
وی در ادامه بیان کرد: بهتر است افراد روزه دار یک هفته پیش از شروع ماه رمضان برای کاهش مقدار چای مصرفی اقدام کنند/
این متخصص تغذیه در گفتگو با برنامه «یک نکته یک متخصص» شبکه رادیویی سلامت اظهارداشت: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد می شود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.

کد خبر: # 149603103107

دیدگاهتان را بنویسید