صفحه نخست / آخرین اخبار / آسیب برخی مواد غذایی به دندان بیشتر است

کارشناسان انجمن دندان آمریکا ؛

آسیب برخی مواد غذایی به دندان بیشتر است

محققان و متخصصان در مورد مصرف برخی مواد خوراکی و نوشیدنی که می تواند در پوسیدگی دندان ها نقش داشته باشد هشدار می دهند.

به گزارش صبای سلامت ، به گفته کارشناسان انجمن دندان آمریکا، پاک کردن برخی مواد غذایی از دندان ها بسیار دشوار است و مصرف مداوم آنها می تواند موجب کرم خوردگی شود.

انجمن دندان آمریکا اجتناب از مصرف مواد خوراکی زیر را توصیه می کند:

– آب نبات های سفت: این ماده خوراکی مملو از قند بوده و می تواند موجب بروز مشکلات دندانی نظیر شکستن دندان شود.

– یخ: جویدن یخ می تواند به مینای دندان آسیب رسانده یا موجب ترک خوردگی دندان شود.

– مواد خوراکی چسبناک: می توانند بواسطه باقی ماندن طولانی بر روی سطح دندان بیش از سایر مواد خوراکی به دندان ها اسیب برسانند.

– تنقلات سفت و محکم: غالبا این مواد خوراکی سرشار از نشاسته بوده و می توانند با چسبیدن به دندان ها منجر به پوسیدگی شوند.

– نوشابه های گازدار: این نوشابه ها اسیدی بوده و از اینرو می توانند برای دندان ها مضر باشند.

– نوشیدنی های الکلی: منجر به دهیدراته شدن و خشکی دهان می شوند. مصرف الکل می تواند موجب کاهش بزاق دهان شود.

– نوشیدنی های ورزشی: این نوشابه ها هم عمدتا مملو از قند هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس